Нашата дейност и партньори

Проект и главна цел: BG16RFOP002-2.089-2781-C01, Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.
Главна цел: Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Бенефициент: ВАЛЕНСИЯ ЕООД

Обща стойност: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0,00 лв. национално съфинансиране.

Начало: 10.08.2021г.

Край: 10.11.2021 г.

Всеки бизнес дължи успеха си на подкрепата на доверени партньори. Ние вярваме, че през годините сме успяли да изградим не само добра мрежа от клиенти, но и от доставчици на мартериали, с които работим. В строителна борса "Валенсия", ние предлагаме само първокласни материали за ремонт, груб строеж и зидария или довършителни работи. Независимо дали се интересувате от консумативи и инструменти за:

  • - сухо строителство
  • - хидроизолационни и топлоизолационни системи
  • - системи, за полагане на керамични покрития
  • - покривни и отводнителни системи
  • - тежкотоварна или транспортна техника

... ние сме насреща!

Всичко, което е необходимо да направите е да се свържете с нас на адрес: Гр.Варна, бул.Република 1 (Западна промишлена зона ),

или на телефони: 052 500 618, 0893 327 788, 0893 327 777

Email: valensia2003@gmail.com

Очакваме ви, за да разгледате най-новия ни асортимент!


Клиентите за нас
Строителна борса "Валенсия" гр. Варна е една от малкото български фирми, която се отличава с иновативност и следене на тенденциите в строителството. При тях винаги може да се закупи най-новото на пазара, както на най-добри цени, така и транспортирано директно до обекта.

Христо Иванов Петков
БИЛД 2004 ООД Строеж и обзавеждане на недвижими имоти
Бързина и коректност! От години работим заедно и винаги сме оставали приятно изненадани от точността и прецизността, с която работи екипа на Строителна борса "Валенсия" гр. Варна. Разнообразието от материали за строителството, което поддържат задоволява нуждите на нашият бизнес и клиенти.

Васил Спасов Василев
РУДВА ЕООД
Много добри професионалисти! Качеството на строителните материали винаги е на ниво, а обслужването безупречно!

"СПАСОВ" ЕООД - проектиране, строителство, инженеринг

Пишете ни

Все още ли търсите първокачествени строителни материали, инструменти и надежден транспорт във Варна, на разумни цени? Заповядайте в един от най-­добре заредените и организирани складове за строителни материали в град Варна ­- Валенсия!

Ние обслужваме клиенти в рамките на града и района, доставяйки им необходимите строителни материали за груб строеж и довършителни работи. Освен това предлагаме тежкотоварни транспортни средства под наем за да достигнат бързо и лесно до вас всички поръчани материали. По този начин вие получавате качествената цялостна услуга, която заслужавате и същевременно пестите време и пари. Ние поддържаме контакти с международни и български производители на строителни материали и дистрибутираме техните продукти в града и района. Това ни е наложило като едно от най-­надеждните места за пазаруване на материали за строителство и реконструкция. Заповядайте в склада на "Валенсия" и се уверете сами! При нас е разположено голямо разнообразие от стоки, от които имате нужда по време на строителни работи.


Контактна форма
account_circle
phone
email
mode_edit

Намерете ни